NFL Power Rankings week 7

Ikke bare har vi et nytt lag på bunn, det er faktisk flere rokkeringer i bunnsjiktet denne uken. I tillegg rykker et lag mange liker å mislike stadig nærmere toppen.

 

32: San Francisco 49ers

Blir avkledd kamp etter kamp, og ligger fortjent nederst. Kaepernick gir noe mer langs bakken og litt mer vilje til å kaste ned i banen, ellers er det liten forandring. Rart å tenke på at de var 2 yards unna en mulig Superbowlseier for kun 4,5 år siden.

 

31: Cleveland Browns

Cody Kessler fortsetter å vise at han har noe i ligaen å gjøre, og Terrell Pryor er et beist uten like. Temmelig trist utenom det med tanke på skader, men laget og Hue Jackson viser definitivt noe.

 

30:  Miami Dolphins

Får ikke altfor mye opprykk av å slå Steelers i enkeltkamp uten en frisk Roethlisberger,  men over 200 yards av Jay Ajayi er likefullt meget imponerende. Dette løpespillet kan virkelig bli noe hvis de kan avlaste Foster.

 

29: New York Jets

Det føles lenge siden vi snakket om at Jets hadde et av de sterkeste forsvarene. Faktum er at nå har de et av de dårligste pasningsforsvarene. QB-spillet er horribelt, og savnet av Dekker er virkelig stort. Forhåpentligvis kan rookie Charone Peake fra receiver-fabrikken Clemson bidra i løpet av denne sesongen.

 

28: Tennesee Titans

Kunne ha skrevet det samme som sist uke her, med unntak av at de nå slo Browns. Marcus Mariota spiller bedre, og får i tillegg bra med hjelp av sine receivers og DeMarco Murray.

 

27: Chicago Bears

Skuffende å ikke slå Jaguars på hjemmebane, særlig når man til en viss grad får i gang fenomenet Alshon Jeffery. Bør score fler poeng på Jacksonville. Får dog ikke altfor mye pepper på at de taper kampen på slutten på at CB Tracy Porter sklir.

 

En seier på bortebane. Fremgang.
En seier på bortebane. Fremgang.

 

26: Indianapolis Colts

Skal aldri i verden tape denne kampen. Man må faktisk begynne å stille seg spørsmålet om Andrew Luck er overvurdert. Forsvaret er i år igjen katastrofe, og at GM Ryan Grigson fortsatt har denne jobben er ganske utrolig.

 

25: Jacksonville Jaguars

Ingen stor kamp, men vinner på bortebane, hvilket alltid er godkjent. Det er en viktig egenskap å ha. Ikke feil å komme tilbake når man ligger under med tosifret antall poeng i siste kvarter heller.

 

24: Carolina Panthers

Fra Superbowl til bunn 10 på rankingen. Sannsynligvis angrer GM Dave Gettleman på at han ikke bare lot Josh Norman gå, men også Bene Benwikere i midtuken. Forsvaret er virkelig ille ute. Spesielt ille er det at linjen også blir dominert.

 

23: Tampa Bay Buccaneers

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

22: New York Giants

Rykker ikke opp da verken spillet eller motstanden var allverden, men seier er seier. Kunne fort ha tapt også.

 

21: New Orleans Saints

Er alltid en trussel til å putte opp masse poeng på hjemmebane. Desverre er forsvaret langt unna det som er nødvendig, og slapp nesten inn igjen Panthers til seier.

 

20: Baltimore Ravens

Hadde vel noe ala 20 Pro Bowls tilsammen på skadelisten til denne kampen, og er dermed litt unnskyldt. Bør likevel score fler poeng. Ikke bra å bli stoppet 4 ganger på goal line.

 

19: San Diego Chargers

Imponerende seier, og stor kamp av Rivers. Rykker fortjent frem noen plasser. Det ble likevel litt for spennende.

 

John Harbaugh og Ozzie Newsome- På vei i feil retning?
John Harbaugh og Ozzie Newsome – På vei i feil retning?

 

18: Washington Redskins

Vunnet 4 på rad, men har egentlig ikke imponert særlig, og det er enda forbedringspotensiale. Endel rart fra Cousins i denne kampen. Dog bra gjort å vinne uten Jordan Reed.

 

17: Detroit Lions

Har endelig fått igang Golden Tate, og Stafford så bra ut. Klarte også å stoppe Gurley rimelig effektivt.

 

16: Los Angeles Rams

Enorm nedtur å tape denne kampen når de får en så god kamp av Case Keenum og Kenny Britt. Litt av skylden må alle skadene på forsvaret ta.

 

15:  Arizona Cardinals

Bra kamp, og David Johnson er virkelig en ny storstjerne. Rykker kun en plass opp da det var slett motstand Jets stilte opp med.

 

14: Cincinnati Bengals

Ingen skal rykke ned i min ranking for å tape i Foxboro, det kommer alle til å gjøre. Hang også vesentlig mer med her enn sist mot Cowboys. Fremgang.

 

13: Oakland Raiders

Amari Cooper møtte opp, men han var mer eller mindre den eneste. Når desverre ikke langt med dette forsvaret.

 

12: Houston Texans

Imponerende å hente opp tosifret antall poeng på under 4 minutter, men burde ikke vært i den posisjonen. Får betalt for å holde seg til å løpe med Lamar Miller gjennom kampen, og Osweiler står frem helt på slutten.

 

Verdens beste trener en uke i året.
Verdens beste trener en uke i året.

 

11: Green Bay Packers

Når skal man begynne å snakke om at Rodgers, altså Aaron, ikke Richard,  ikke spiller bra, og at playcallingen til Mike McCarthy er i beste fall pussig? Ligaens beste run forsvar hadde ikke mye å stille opp med mot det beste angrepet langs bakken.

 

10: Buffalo Bills

Fortsetter å vinne, og hadde få problemer med 49ers. Rykker kun opp en plass, fordi, ja, dere vet hvordan det er med å slå de svakeste lagene på hjemmebane.

 

9:  Philadelphia Eagles

Hang virkelig ikke med her, men gjorde det allikevel på et vis (på resultattavla). Enten kan man se på det som at de slapp inn over 200 yards mot ligaens dårligste rushing angrep, eller man kan se på det som at de hadde reelle sjanser til å vinne uten å utrette noe som helst i angrep. Er glasset halv-fullt eller halv-tomt? Antar vi får svaret mot Vikings på søndag.

 

8: Kansas City Chiefs

Imponerende å slå en divisjonsrival på bortebane i det været, så greit som de gjorde. Men så er Andy Reid verdens beste coach etter bye week. Jamaal Charles tilbake også. Oppadgående kurve.

 

7:  Denver Broncos

Slapp til Chargers vel mye, men borte i divisjonskamp på kort uke er meget vanskelig, og faller ikke altfor mye på grunn av det.

 

6:  Pittsburgh Steelers

Kunne med fordel også kanskje falt mer. Vi får se hvordan det går uten Big Ben og hvor lenge han er ute, men dette var ikke bra. Uheldigvis får man 1-3 sånne kamper med Steelers.

 

5:  Dallas Cowboys

Få lag slår Packers på Lambeau. Dette var rett og slett imponerende. At statistikken til Prescott røk betyr ingenting, Romo bør ikke gå rett inn på dette laget. Forsvaret skal også ha cred.

 

4: Seattle Seahawks

Imponerende forsvar + løpespill i første omgang, men slipper Falcons inn igjen, og er heldige som ikke ryker på et tap her.

 

3: Atlanta Falcons

Imponerende i andre omgang, og kunne ha vunnet denne. Dette var i tillegg uten særlig produksjon langs bakken. De er virkelig for real.

 

2: New England Patriots

Tok etterhvert over kampen, og måten James White ble brukt mot Bengals linebackers var flott å se på.

 

1: Minnesota Vikings

Uendret posisjon på grunn av bye.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x