Norges Topp-10 ranking etter runde 1

Her er årets aller første topp 10-ranking av norske lag! Eliteserie-lagene har ennå ikke vært i aksjon, men det har samtlige 1.divisjonslag. Ettersom både Eliteserien, 1.divisjon og 2.divisjon vil være representert i årets topp 10, så er det riktig tidspunkt å slippe en første rangering for året nå i dag!

Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Ingen har slått de regjerende Norgesmesterne ennå, og ingen kamp har blitt spilt av de aller beste lagene siden NM-finalen i fjor. Vi holder det derfor uendret helt på toppen. Vi ser i grunnen lite behov for å endre fra siste ranking i 2016 blant Eliteserie-lagene. De får bevise noe på banen først om de skal flytte på seg her!

1.divisjon: Kristiansand Gladiators viste hvorfor det var helt kurant at de rykket opp. Kolbotn Hunters viste forsåvidt det samme, men uten å få uttelling der det teller mest. Olavs Menn skal nå til Haugesund Hurricanes, og får anledning til å enten sementere plasseringen eller bli forbigått av laget de spiller mot…

2.divisjon: Vi tar ikke med 2.lag på rankingen i år heller. Det er såpass mange spillere som flyter mellom et 1.lag og et 2.lag at det gir liten mening å forholde seg til dem som egne enheter i en power ranking. Tønsberg Raiders har ikke vært i ilden ennå, men basert på fjoråret lar vi tvilen komme tiltalte til gode og gir dem en plassering som beste lag i 2.divisjon inntil videre.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x