Norges Topp-10 ranking etter runde 10

Bulls vs Vikings-014
Foto: Kristoffer Andreassen

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en «Topp 10»-ranking. Her har du tiende utgaven for året!

Eliteserien: Eidsvoll 1814´s slår et svakt Nidaros Domers lag med sifre som var forbeholdt tidlig 2000 tallet, mens Vålerenga Trolls er ikke langt unna å skape årets «upset» i Sandnes mot Lura Bulls. Det er ingen tvil om at det fortsatt er tett blant topp-3 lagene, mens Trolls avslutter sesongen på oppadgående kurve.

2.divisjon: Åsane har vært suverene. Bergen Storm har sett bra ut så langt unntatt mot Åsane. Nå venter Olavs Menn i Sarpsborg – det kan velte mye om på rankingen om hjemmelaget vinner. Haugesund har slått Kolbotn, Kolbotn har slått Tønsberg, Tønsberg har slått Haugesund. Da sier det seg selv at det blir en kabal; vi har likevel en viss gefühl for at Hurricanes ser ut til å ha reist kjerringa etter nederlaget mot Tønsberg, og belønner det samtidig som vi ikke flytter på et Tønsberg som fortjener plassen pr. nå.

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 10 - 2015

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x