Norges Topp-10 ranking etter runde 12

1814s vs Trolls 2015 - screenshot fra film

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en «Topp 10»-ranking. Her har du tolvte og nest siste utgave for året!

Eliteserien: Det ble spilt to kamper som virkelig plasserte plasseringen i stor grad. Lura Bulls viste seg mer kvalitativt kvassere enn Oslo Vikings i semifinalen og beviste at Sandneslaget har noe i finalen å gjøre. Tilsvarende bekreftet Eidsvoll, på ny, at de heller øker innsatsen inn mot avslutningen av sesongen. Jeg tror Eidsvoll så på fjorårets NM finale som en glipp og er fast bestemt på å bevise akkurat det. Og et lag som har den mentale innstillingen har den viktigste egenskapen til å bli best. For som alle vet, denne sporten er 80% psykisk og 40% fysisk….

2.divisjon: Vi sa forrige gang at en seier til Olavs Menn over Bergen Storm nødvendigvis ville få konsekvenser for rangeringene fra #7 og nedover, og det skjer! Olavs Menn har slått seg inn på rankingen, og får betalt for nåværende form. De må nok overbevise også til helgen for å holde plassen, for sluttspillslagene står i kø for å kravle oppover tabellen. Bergen Storm manglet tydeligvis en del av mannskapet, men hva så? Bortekamper er også en del av seriespillet. Det samme gjelder forøvrig sluttspill, og lag som stiller med svake mannskap kommende helg – vel; det er en refleksjon av hva laget står for, og ikke minst hva klubben står for. Selvsagt vil det slå ut i en power-ranking slik dette er.

Drammen Warriors og Tønsberg Raiders er utenfor topp 10 akkurat nå, men har svært gode muligheter til å hoppe inn på listen – seier i helgen vil med stor sannsynlighet sikre en plassering helt på tampen!

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 12 - 2015

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x