Norges Topp-10 ranking etter runde 5

Hui hvor det går! Nok en serierunde er forbi, og nok en gang med resultater som påvirker rankingen av Norges Topp 10! Forrige ukes #3 slo #1, uken etter at de var #4 og slo #2. Da er det kanskje ikke så rart at selv toppen som har vært stødig i en rekke uker nå, flytter på seg.

Bulls vs. Vikings 003
Foto: Kristoffer Andreassen

Eliteserien: Eidsvoll 1814s gikk på årets første smell når et Lura Bulls på opptur fortsatte ferden, og pløyde akkurat nok mark til å sikre seieren i en jevn kamp. Ettersom de nå har slått både Vikings og 1814s var det ikke unaturlig å plassere dem som #1, så blir det spennende å se om Oslo Vikings kan gjengjelde «tjenesten» og vinne hjemme på Frogner 28.mai, som er neste kamp Lura Bulls spiller. I ‘Battle of Oslo’ ble det hjemmelaget Vikings som gikk seirende ut, og dermed status quo for dem og Trolls inntil videre.

1.divisjon: Ingen store overraskelser her når det gjelder seierherrer. Resultater derimot… Domers satte Warriors grundig på plass med hele 53-6 i Drammen. Det var forsåvidt ikke helt utenkelig før runden heller, selv om Drammen Warriors sine resultater mot Olavs Menn kunne indikere muligheten for å holde det ganske jevnt mot Domers også (slik Olavs Menn gjorde i Trondheim). Slik ble det ikke. Olavs Menn og Haugesund Hurricanes spilte kveldskamp søndag, og der kom den største bomben når sistnevnte ble feid av banen med hele 57-7. Vi tror ikke QB Kristian Austreim sitt fravær gjorde hele det utslaget, men det spørs om ikke Hurricanes opplevde det som en kalddusj i overkant. Vi skreiv forrige gang at Olavs Menn «klamret seg fast» til #7 på rankingen; det var ikke mye klamring denne gang!

2.divisjon: Kolbotn Hunters tok en oppskriftsmessig seier mot Lillestrøm Starfighters, og fortsatte med det ferden mot et slags seriemester-oppgjør (jada, Tønsberg Raiders, vi har ikke heeelt glemt dere, men..) når de møter Kristiansand Gladiators hjemme på Sofiemyr 22.mai. Tønsberg Raiders får ikke gleden av å møte Hunters i år, men til gjengjeld har de et sent oppgjør mot Gladiators i Kristiansand 26.juni. Skulle begge lagene være ubeseiret på det tidspunktet, så vil vi kunne gjenbruke «seriemester-oppgjør» for 2.divisjon også i juni 😉

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 6 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x