Norges topp-10 ranking etter runde 5

MaxEmanuelson_J9R6899
Foto: Max Emanuelson

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en «Topp 10»-ranking. Her har du femte utgaven for året!

Eliteserien: Femte serierunde endte med forventede seiere til henholdsvis Oslo Vikings og Eidsvoll 1814s. Liga-ledende Lura Bulls var nok en gang på bye week, og da var det med andre ord NTNUI Nidaros Domers og Vålerenga Trolls som tapte helgens Eliteserie-oppgjør. Det gjorde de imidlertid uten å gjøre seg bort, og beviser med det at gapet mellom #3 og #4 potensielt er overkommelig. Faktisk, har vi i bakhodet resultatsforskjellen mellom #1, #2 og #3 (Bulls – Vikings og Vikings – 1814’s som begge er avgjort med bare en TD’s forskjell), er det indikasjoner på at det er tett nok til at marginer kan avgjøre enkeltkamper. Det er heller ikke slik at det er avgjort hvem som ender i nettopp de posisjonene når seriespillet er ferdig – faktisk ikke i noen posisjoner.

2.divisjon: Drammen beviste med nød og neppe at de bør beholde en plass på tabellen, mens andre resultater sementerte de andre 2.divisjons-lagenes plassering. Så får vi se om Storm kan endre dette allerede kommende helg i «Battle of Bergen»!

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 5 - 2015

Hvem ser du på som nærmeste utfordrer til topp 10? Lillestrøm Starfighters? Olavs Menn? Tønsberg Raiders…?

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x