Norges Topp-10 ranking etter runde 6

Ukene flyr, og vi har bare en helg igjen før mai blir til juni – måneden hvor majoriteten av sluttspillet finner sted. Norges topp 10 inneholder endringer som vanlig!

Vi minner ellers på at dette er en subjektiv power ranking av det vi anser som Norges 10 beste lag uavhengig av divisjonsnivå – intet mer, intet mindre. Om du er på jakt etter en serietabell, så må du heller klikke deg inn hit 😉

Bulls vs. Vikings 018
#1 mot #3 venter kommende helg… Foto: Kristoffer Andreassen

Eliteserien: Det var kun ett oppgjør i Eliteserien i helgen som gikk, og der tok Eidsvoll 1814s en oppskriftsmessig seier mot et Vålerenga Trolls som yppet seg tidlig, men som dessverre for spenningens del ikke maktet å bremse 1814s sitt maskineri godt nok til at oppgjøret ble jevnt. Oppgjøret endret ikke noe rundt rankingen i toppen. De kommende ukene kan derimot endre mye. Først møter Lura Bulls et revansjesugent Oslo Vikings på bortebane, deretter møter Bulls et uthvilt Vålerenga Trolls i Sandnes, og 5.juni dukker Vikings sin sjanse til å ta hevn på Eidsvoll 1814s opp. Det finnes med andre ord en rekke muligheter for bevegelse i toppen av rankingen også i ukene som kommer!

1.divisjon: Domers hadde ingen problemer med å sette Drammen Warriors på plass også i Trondheim. Derimot fikk Åsane Seahawks mer enn de hadde forventet av motstand når de møtte Olavs Menn på bortebane. 1 poeng skilte de to lagene når fløyta blåste for siste gang, og Seahawks kunne puste lettet ut. Nå venter NTNUI Nidaros Domers på bortebane i sesongens hittil største test for Åsane (forutsatt at ikke det i etterkant viser seg at Olavs Menn var det, da), før man en uke seinere tar i mot samme lag -Domers- men da på Lillestrøm av alle steder. At Åsane sin hjemmekamp mot Nidaros går der har sammenheng med reisekostnader i akkurat denne kampen, som dukket opp i oppryddingen/endringene etter at Bergen Storm trakk seg fra seriespill. Uansett: Vi ser for oss at det blir et bikkjeslagsmål om å ende som #1, og gleder oss til å se hvordan de to beste lagene i 1.divisjon matcher opp mot hverandre!

2.divisjon: Kristiansand Gladiators feide all tvil til side i toppoppgjøret mot Kolbotn Hunters når de vant 30-0 på bortebane mot laget som i fjor var en scoring og knapt nok det fra avansement til 1.divisjon. Tønsberg Raiders vant også, om enn ikke overbevisende. De er det eneste laget utenom Gladiators som har mulighet til å gå ubeseiret gjennom seriespillet, og vi gleder oss nå til oppgjøret mellom de to lagene på Karuss kunstgress i Kristiansand 26.juni!

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 7 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x