Norges Topp-10 ranking etter runde 8

Nok et tronskifte, og vi er tilbake til der vi startet før sesongen! Så er spørsmålet; vil det holde ut til etter finalen? En rekke lag har mulighet til å flytte på seg både den ene og den andre veien også i tiden som kommer…her har du ukens topp-10 ranking av Norges beste lag i amerikansk fotball!

Vikings vs 1814s 2016 - Foto Max Emanuelson AX_3642
Planlegger de NM-gull? Foto: Max Emanuelson

Eliteserien: Oslo Vikings gjorde nøyaktig det de måtte for å avansere til topps på rankingen, og potensielt også Eliteserien – avhengig av et oppgjør mot byrival Vålerenga Trolls kommende helg. Eidsvoll 1814s tapte, men ikke med stor margin – og noe dramatisk fall gjør de med andre ord ikke. Lura Bulls vant over Vålerenga Trolls, uten at noen av lagene beveger seg av den grunn. Bulls overbeviste ikke nok til å klatre, og Trolls viste en del liv samtidig som lagene nedenfor dem på tabellen rankingen ikke overbeviste.

1.divisjon: NTNUI Nidaros Domers tok en særdeles knapp seier, men fortsatt en seier, når de møtte Åsane Seahawks for andre gang på to uker. Sistnevnte med nygammel QB på plass – det blir spennende å se hvordan den biten løses i sluttspill. Olavs Menn hadde spillefri, mens Haugesund Hurricanes tok sin andre seier på rad når de sørget for at Drammen Warriors ikke må bestille buss til Trondheim og sette seg på den kommende helg.

2.divisjon: Kristiansand Gladiators hadde spillefri, på lik linje med Tønsberg Raiders. Bare et par ukers tid til de møtes nå… Ellers vant Kolbotn Hunters, men det særdeles klare tapet deres for Gladiators for noen uker siden holder dem utenfor noen rankingdiskusjon.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 9 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x