Ny design: Drammen og Kristiansand

NAIF redesign avlang

I tiden som kommer vil vi i samarbeid med Stian Engen Design presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse i forrige uke. Uniformene er det derimot ingen som har sett ennå, og de får du altså her hos oss!

Vi begynte på søndag med Åsane og Eidsvoll, og fortsetter i dag med et annet 2.divisjonslag -Drammen Warriors- og regjerende Norgesmestere: Kristiansand Gladiators.

La oss begynne med overraskelseslaget i fjorårets 2.divisjon: Drammen Warriors. Lørdag som var feiret de 5-årsjubileum som klubb. Deres draktutseende nå er som følger:

Drammen kampbilde
Litt blandet drops her, men mannen med ballen er representativ.

Den er ikke så lett å se, men logoen fortjener litt ekstra oppmerksomhet, så la oss ta med den som et eget bilde her:

Logo Warriors

Hvordan ser Drammen Warriors ut i Stian Engen Design sin visjon? Dette er hva han har kommet frem til:

drammenwarriors

 

Så er spørsmålet…hva er din dom?

[yop_poll id=»13″]

 

Kristiansand Gladiators, og deres forløper Otra Raiders, har en etterhvert lang historie på over 20 år. Det har vært en rekke uniformsbytter, med tilhørende design-endringer, i årenes løp. Fra oransje hjelmer og ellers alt fullstendig svart, har det blitt noe mer sofistikert uttrykksmessig. Her er siste nytt fra de regjerende Norgesmesterne på uniformsfronten:

Glads vs Bulls 2014 - Dag Thore Knutsen
Foto: Dag Thore Knutsen

Som man kan se er svart fortsatt en dominerende farge hos Gladiators, men rødfargen har også en sentral plass. Vi kan skimte noe hvitt, men det er utvilsomt svart og rødt man tenker på når man tenker Gladiators sine farger. Hva har Stian Engen Design foreslått? Her har du det:

kristiansandgladiators_

Vi er ikke i tvil om at dette er en av de mest drastiske endringene i Stian Engen sine forslag. Mister Gladiators noe av identiteten, eller bygger de videre, eller noe nytt?

 

Spørsmålet er…hva er din dom?

[yop_poll id=»14″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x