Før draften – NFC East

For å forberede oss til draften skal vi her gå gjennom de viktigste overgangene i NFC East, samt se på behovene til hvert enkelt lag.

 

NFLDraft2016

 

 

Philadelphia Eagles

Valg: 1-2, 1-8, 3-77,3-79, 4-100, 5-153, 5-164, 6-188, 7-233, 7-251.

Behov: OL, RB, CB, LB, S.

Oppdatering: Eagles eier nå valg nr 2 i 2016 etter en trade med Cleveland Browns som nylig ble offentliggjort.

Eagles har så langt gjort en god jobb med å beholde sine viktigste spillere, blant annet TE Brent Celek & Zach Ertz, OT Lane Johnson, S Malcolm Jenkins og DE Vinny Curry. I tillegg har de hentet inn nye startere på posisjoner der dette manglet som OG Brandon Brooks(Texans) OG Stefan Wisniewski (Jaguars), S Rodney Macleod(Rams), LB Nigel Bradham (Bills), CB Leodis McKelvin (Bills) og to stykk WR Reuben Randle (Giants) + Chris Givens (Ravens).

Dette gjør at de i draften på #8 kan velge best tilgjengelige spiller. Her har det forståelig nok vært mye snakket om Ezekiel Elliot fra Ohio State, da det er ingen tvil om at en running back blir tatt i denne draften. Undertegnede anser Sam Bradford som god nok, og har derfor ikke listet opp QB som et behov. Dette betyr selvsagt ikke at man ikke skal drafte en for fremtiden, hvilket helt sikkert blir gjort. Det er nå svært lave odds for at Eagles velger en QB #2.

I tillegg er det et stort behov for dekning på en offensiv linje som lakk som en sil sist sesong, samt dekning på alle plasser i secondary, som også var historisk dårlige i fjor. De 3 som starter på linebacker er satt, men det er også behov for dybde her.

Dallas Cowboys

Valg: 1-4, 2-34, 3-67, 4-101, 4-135, 6-189, 6-212, 6-216, 6-217.

Behov: QB, CB, S, DL, WR.

 

Cowboys befinner seg i en sjelden posisjon, nemlig det å ha et slagkraftig lag og samtidig et høyt valg i draften. Dette skyldes Romos skade og gjentatte skadeplager, som også er grunnen til at QB er nevnt som et behov. Ellers har de hentet dybde på RB med Alfred Morris fra Redskins, DT Cedric Thornton fra Eagles, samt re-signert LB Rolando McClain og S Jeff Jeath.

I mock drafts har mange DE Joey Bosa fra Ohio State til Cowboys på #4, inkludert undertegnede. Dette var imidlertid før traden mellom Rams og Titans, og det er nå en meget god mulighet for at S/CB Jalen Ramsey fra Florida State er tilgjengelig på #4. Det er bred konsensus om at Cowboys velger en defensiv spiller først. Imidlertid mener mange at det burde velges en QB for å forbrede seg på livet etter Tony Romo. Undertegnede deler denne oppfatning.

Ellers det tynt på wide receiver bak Dez Bryant og Cole Beasley. Det er imidlertid et enda større behov for både S og CB, hvilket er grunnen til at mange nå tror Jalen Ramsey blir valget om han er tilgjengelig.

Philadelphia Eagles?
Philadelphia Eagles?

Washington Redskins

Valg: 1-21, 2-53, 3-84, 4-120, 5- 158, 6-187, 7- 232, 7-242.

Behov: OL, CB, S, LB, DL.

 

Fjorårets overraskende divisjonsvinner har vært uvanlig inaktive i offseason. DE Kendall Reyes (Chargers), CB Greg Toler(Colts), TE Vernon Davis (Broncos) har kommet inn, i tillegg til at QB Kirk Cousins har blitt signert.

Det er likevel ikke mangel på behov i laget. Redskins slet voldsomt i pasningsforsvaret sitt, og må adressere dette. I er det behov for linebackers som kan forsvare seg mot løp i midten.

I tillegg er det et stort behov for en ny center, hvilket også er grunnen til at mange mock drafts har Ryan Kelly fra Alabama på #21. Ellers er DT en posisjon som går igjen når man ser spådommer, hvilket undertegnede støtter.  Det hadde ikke vært uhørt med en receiver heller, men behovene ellers er såpass store at dette bør taes senere.

 

New York Giants

Valg: 1-10, 2-40, 3-71, 4-109, 5-149, 6-184.

Behov: LB, CB, S, OL, DT.

 

Giants slet voldsomt i forsvar i fjor, både mot pasning og løp. CB Janoris Jenkins (Rams) og DE Olivier Vernon (Dolphins), er hentet inn til store penger. I tillegg ble DT Damon Harrison (Jets), LB Keenan Robinson (Redskins) hentet inn, samt DE Jason Pierre-Paul resignert.

Noe er dermed gjort, men den det er fortsatt enormt behov for spillere bakerst i forsvaret,inkludert linebacker, samt på den offensive linjen. Giants har slitt med store skadeproblemer i flere år, og må dermed ikke regne med annet i år.

De fleste mock drafts har enten CB (Vernon Hargreaves-Florida), DE(Shaq Lawson-Clemson) eller OT(Ronnie Stanley-Notre Dame/ Jack Conklin- Michigan State) til Giants på #10. Med bare 6 valg i årets draft er det viktig at de fremste valgene blir brukt på spillere som kan bidra fra dag 1. Heldigvis for Giants er det tynt med receivers på toppnivå i år, for det er virkelig tynt bak Odell Beckham Jr. Det fornuftige valget på #10 er beste tilgjengelige spiller i forsvar, hvilket jeg tror Giants gjør.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x