Torsdagsfotball: Arizona vs. Minnesota

Denne uken får vi se to lag som for noen uker siden ville blitt vurdert som relativt jevne, men med en liten fordel til hjemmelaget. Etter Minnesota sitt stortap mot Seattle i helgen derimot, er dette blitt en kamp der bookmakerne favoriserer hjemmelaget med over en touchdown.

Denne mannen leder MVP-kappløpet med fire kamper igjen.

Og det er ganske forståelig. Carson Palmer er tydeligvis den eneste MVP-kandidaten igjen etter at Patriots har tapt to på rad. Arizona sitt hybrid-defense, med gudene vet hvor mange defensive backs på banen samtidig, skaper kaos og forvirring hos motstanderne. Og med et så giftig og vertikalt orientert pasningsangrep trengs det ikke mange spill for Cardinals scorer.

Minnesota Vikings @ Arizona Cardinals -7.5

Minnesota gikk på en smell mot Seattle. Russell Wilson fikk gjøre litt som han ville både gjennom lufta og på bakken. Vikings hadde innersvingen på NFC North og en realistisk sjanse til å spille om friuke i runde 1 av sluttspillet. Nå ligger de bak Green Bay på tiebreaker og to kamper bak Arizona for kveldens oppgjør. Minnesota spiller nok i januar, men det blir neppe på hjemmebane.

Jeg er litt skeptisk til et handikap på mer enn en touchdown. Dette er to gode lag og torsdagskamper har en tendens til å være jevnere enn man først antar. Men Arizona spiller på hjemmebane, og de spiller for friuke i sluttspillet. Og de spiller kanskje best fotball av alle sammen i ligaen akkurat nå. Jeg tror derfor at de vinner komfortabelt, og lar Minnesota kjempe de siste tre ukene for å tviholde på sluttspillplassen sin.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x