Torsdagsfotball: New York vs. Buffalo

Nok en torsdag, nok en divisjonskamp. De siste to ukene har vi snakket litt om hvordan tabellen ser ut i de respektive divisjonene i NFL, og hvem som hadde spilt sluttspill hvis vi startet denne uken, og hvem som er rett bak i kampen om wild cards. Divisjonskamper i NFL er meget viktige da de utgjør over en tredjedel av det totale antallet kamper lagene spiller.

Buffalo Bills @ New York Jets -2.5

Det er derfor meget passende at kveldens kamp går mellom to divisjonsrivaler der vinneren får æren av å ligge på andreplass i AFC East. Buffalo Bills, med Rex Ryan i spissen, reiser til New Jersey (York) for å møte Jets, i en kamp som kommer til å være forvirrende for fargeblinde seere. Som de fleste er klar over har Ryan tidligere vært hovedtrener for Jets og i sin sedvanlige stil har han slengt med leppa under pressekonferanser. Ryan har og gjort vane av å sende ut spillere som tidligere spilte hos motstanderen til myntkastet – mot Miami forrige uke fikk Dan Carpenter, Charles Clay og Richie Incognito æren av å være kapteiner mot sin tidligere klubb. Vi forventer mye av det samme i kveld.

clemsonweb11s-2-web

 

Fra et fotballperspektiv så er ikke Bills like farlige på offense uten Tyrod Taylor. Det hjelper å ha Sammy Watkins på banen, men EJ Manuel klarer ikke vinne mange kampene alene. Heldigvis har Bills spilt mot relativt svak motstand, og forsvaret har gjort jobben sin slik at de med en seier i kveld går forbi Jets på innbyrdes oppgjør.

Jets på sin side har vist seg kompetente nok med Ryan Fitzpatrick som quarterback. De har ikke vunnet mer enn man kan forvente, og de ligger før kveldens kamp som 5. seed i AFC. Forsvaret har vært veldig opp og ned, men det Fitzpatrick har endelig funnet tonen med Eric Decker som er på vei mot 900+ yards og 6 touchdowns som receiver for de grønnkledde.

Med Taylor usikker på grunn av skade og ditto for McCoy, tror jeg Jets makter å spille bra nok fotball til å ta hjemmeseieren og etablere seg som en leder i rotteracet mot wild card plasseringene.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x