Ny design: BI Cleavers og Vålerenga Trolls

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang, og vi presenterer 2 om gangen 3 ganger i uka!

Dette er åttende utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag er turen kommet til en klubb de færreste kjenner til, og en klubb de aller fleste har et forhold til. Vi snakker om studentlaget BI Cleavers og Norges eldste eksisterende lag; Vålerenga Trolls!

La oss begynne med BI Cleavers. De holder til i Trondheim, og er et studentidrettslag med handelshøyskolen BI som sin base. De spiller ikke i noen nasjonal serie, men i høstligaen som arrangeres lokalt i Trondheim hver…høst, samt at de har deltatt i studentidrettslekene – senest nå for kort tid siden.

De færreste har et forhold til hvordan deres uniformer ser ut, men la oss ta en kikk på hva de har i dag:

BI Cleavers - lagbilde februar 2015

Kanskje ikke overraskende med blåfarge hos et lag fra BI? Nuvel; vi rusler videre i artikkelen, og tar i nærmere øyesyn hva Stian Engen Design har sett for seg for Cleavers:

bicleavers_

Det ble litt annerledes ja! Men…er det bedre – hva synes du?

[yop_poll id=»26″]

 

Vålerenga Trolls er et Eliteserie-lag, i tillegg til en bred aktivitet på flere alderstrinn, samt nå også damelag. De har holdt det gående siden 1983, og er med det Norges eldste eksisterende klubb. De har hatt en del draktskifter gjennom årenes løp, og deres nåværende drakter er et langt steg unna de svarte og gule de hadde før de ble en del av Vålerenga for rett over 20 år siden. Slik så draktene deres ut i fjor:

Oslo Vikings vs Vålerenga Trolls 20140516 - Foto Max Emanuelson
Foto: Max Emanuelson

Hva har Stian Engen Design tenkt ut for Vålerenga Trolls? Det har du her:

vålerengatrolls_

Ikke verst! Men…hvilken variant foretrekker du?

[yop_poll id=»27″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x