Dybdeintervju: Kåre Vedvik!

Ingen nordmann har hatt en tettere og lengre tilknytning til NFL i det 21ste århundre; Kåre Vedvik har vært kicker og punter for 8 NFL lag, og er nå å finne som tidenes første norske spiller i den kanadiske proffligaen CFL. Men visste du at han begynte sin karriere innen sporten i Norge? At han drømte om å spille en helt annen posisjon, og til og med fikk en mulighet til det på topp collegenivå? I dette omfattende intervjuet tar vi for oss Kåres reise innen sporten fra A til nÅ!

Kåre er for tiden hjemme i Norge på en lengre ferie, og tidligere denne uken tok han seg tid til å tilbringe tid med oss i AmFotball.com for et intervju hvor vi går igjennom hele hans ferd innen amerikansk fotball, fra den spede starten i Stavanger, via high school til beste universitetsnivå og videre til verdens aller beste nivå NFL, før han nå altså er å finne i verdens nest beste liga CFL og Saskatchewan Roughriders.

I dette intervjuet har du en flott mulighet til å bli bedre kjent med Kåre Vedvik og mange av de opplevelsene han har hatt på veien dit han er i dag. Dessuten får du status for hvor han står akkurat nå, veien videre og fremtidsplaner for vår for tiden aller fremste spiller.

Vi gjør oppmerksom på at videoen har premiere på vår Youtube-kanal kl. 17:00 norsk tid søndag 16.januar 2022, samt at den er delt inn i kapitler slik at du enklere kan finne igjen de forskjellige temaene i dette lange og omfattende intervjuet. Intervjuet kommer også som en egen podkast-episode hos Amerikansk Fotball Podkast i løpet av den kommende tiden!

Her har du video-versjonen:

Dybdeintervju: Kåre Vedvik, punter/kicker NFL og CFL
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x