Amerikansk Fotball Spesialpodkast: Kåre Vedvik!

I denne spesialpodkasten får du bli nærmere kjent med den norske spilleren Kåre Vedvik, som har hele 8 NFL-lag og nå 1 CFL-lag på CVen!

Det er rett og slett ingen annen nordmann som har hatt en like tett og langvarig tilknytning til NFL i det 21ste århundre. Men visste du at Kåre begynte sin karriere innen sporten i Norge? At han drømte om å spille en helt annen posisjon, og til og med fikk en mulighet til det på topp collegenivå? I dette omfattende intervjuet tar vi for oss Kåres reise innen sporten fra A til nÅ!

Kåre er for tiden hjemme i Norge på en lengre ferie, og forrige uke tok han seg tid til å tilbringe tid med oss i AmFotball.com for et intervju hvor vi går igjennom hele hans ferd innen amerikansk fotball, fra den spede starten i Stavanger, via high school til beste universitetsnivå og videre til verdens aller beste nivå NFL, før han nå altså er å finne i verdens nest beste liga CFL og Saskatchewan Roughriders.

I dette intervjuet har du en flott mulighet til å bli bedre kjent med Kåre Vedvik og mange av de opplevelsene han har hatt på veien dit han er i dag. Dessuten får du status for hvor han står akkurat nå, veien videre og fremtidsplaner for vår for tiden aller fremste spiller.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, SpotifyStitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Kåre Vedvik.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x