Amerikansk Fotball Podkast – Episode 40

Vi er klare for å presentere vår STØRSTE nyhet noensinne, og aller først overrasker vi noen av de i studio med den samme nyheten! Som om ikke det var nok inneholder episode 40 av denne podkasten en snarvisitt innom historien før fokuset er på nåtid, og da norsk amerikansk fotball! Vi sveiper innom temaer som rankinger, rekruttering og ikke minst status for norsk amerikansk fotball på vei inn i en fortsatt uklar fremtid.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast er det hele fire deltakere i studio: Jarle Magnus Henriksen har med seg redaktør for vår norske satsing Harald Kruhaug, fast synser og football-journalist Morten Midtsund, samt vår tidligere podkast-redaktør Patrick Hamnøy.

Vi begynner altså sendingen med litt historie før vi kommer inn på den største nyheten vi noengang har stått for. Hva det er slipper du altså å vente lenge på, og vi kan røpe at den følges opp med en omfattende artikkel torsdag 13.mai.

Deretter går ferden til nåtid og spørsmål som gjerne opptar mange av de involverte i norsk amerikansk fotball. Hvor plasserer laget mitt seg på rangeringen av hvem som er best i Norge? Det kommer vi inn på, inkludert hva leserne selv har sendt til oss i Amerikansk Fotball! Derfra glir vi lett og ledig inn på rekruttering og status for en del norske lag, og den statusen har vi delt litt opp i denne sendingen; status for lagene i forbindelse med rankingen er en ting, status rundt det å holde seg i live og potensielt vokse etter en pandemi er en annen. Alt det er vi innom i denne episoden!

Du finner episode 40 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Patrick Hamnøy, Morten Midtsund og Harald Kruhaug.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x