Livestream: Åsane Seahawks vs. Vålerenga Trolls!

Det er klart for siste seriekamp for Eliteserie-lagene Åsane Seahawks og Vålerenga Trolls! Kickoff er kl. 14 lørdag, og livestream av hele herligheten finner du her!

Det er Åsane Seahawks sitt ‘Stream Team’ som står for overføringen, og i år har de en egen hjemmeside for livestreamene sine. Den finner du her:

Live – Åsane Seahawks

Vi har i tillegg lagt inn livestreamen nedenfor. Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksES1706, og så dukker de trolig opp på skjermen underveis i sendingen!

Det er altså Åsane Seahawks som har hjemmekamp denne gangen. De to lagene møttes også i årets første Eliteserie-kamp, hvor Seahawks tok en -på det tidspunktet- overraskende seier over hjemmelaget Vålerenga Trolls. Nå, halvannen måned seinere, er situasjonen den at Åsane Seahawks er nummer to på tabellen, og klare for semifinale i NM på hjemmebane i Bergen om noen uker. For Vålerenga Trolls har det vært en beintøff sesong i Eliteserien, og foreløpig uten seiere. Nå har de siste sjanse til det, og satser alt på å avslutte med både stil og seier. Tilsvarende ønsker naturligvis Åsane Seahawks å holde en god stim inn i sluttspillet. Selv om kampen ikke har direkte konsekvenser for sluttspill eller tabell, er det allikevel mye å spille for!

Vi har skrevet mer om både denne kampen, lagene og våre tips for sesongen i sakene du finner her:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Livestreamen, med kampstart kl. 14:00 lørdag 17.juni:

Football Eliteserien 2017: Åsane Seahawks vs Vålerenga Trolls

 

Sendingen er muliggjort av Åsane Seahawks sine sponsorer:

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x