Ingen norske livestreams denne helgen

Det blir en stille og rolig football-helg for den som ønsker å se noe visuelt fra Norsk amerikansk fotball og ikke har anledning til å ta turen til de få stadionene hvor det faktisk foregår kamper. Ingen kamper livestreames, og flere kamper er avlyst.

To lag du ikke får se i helgen. Foto: Cecilie Hagen

Både Eliteserien, 2.divisjon og U16-serien kan vinke farvel til kampene sine denne helgen. I Eliteserien har hjemmelaget Vålerenga Trolls trukket seg fra sitt oppgjør mot Kristiansand Gladiators. Dermed kan Kristiansands-laget begynne fokuset på det som blir en ren seriefinale mot Oslo Vikings tidligere enn opprinnelig planlagt. Spørsmålet er nå om Eidsvoll 1814s sin hjemmekamp mot nettopp Vålerenga Trolls neste helg vil ende opp med å gå som planlagt – alle håper naturligvis på det.

I 2.divisjon har Lura Bulls trukket seg fra sin siste bortekamp som skulle gått mot Åsane Seahawks. Det skulle vært den siste kampen i årets 2.divisjon, men blir altså ikke noe av.

I U16-serien er det Åsane Seahawks som har trukket seg på tampen av serien, noe som allerede betyr at deres bortekamp mot BVH Ironmen forrige helg ble avlyst, og denne helgen er det Seahawks sin hjemmekamp mot Lillestrøm Starfighters som altså forsvinner ut vinduet. Det skulle vært den siste kampen i U16-serien, som dermed er avsluttet for i år med mindre noen av kampene som ble utsatt tidligere i sesongen plutselig dukker opp igjen som oppgjør som spilles i løpet av november. Av 3 utsatte kamper skulle 2 uansett hatt Åsane Seahawks som ett av lagene, så det er da kun oppgjøret mellom Oslo Vikings og BVH Ironmen som teoretisk sett fortsatt er et spørsmålstegn.

Med alle disse avlysningene gjenstår to kamper som skal spilles denne helgen; begge i 1.divisjon. Lørdag 30.oktober spiller Nidaros Domers mot Olavs Menn på Lade i Trondheim kl. 14:30, og søndag 31.oktober spiller Tønsberg Raiders mot Lillestrøm Starfighters på Gamle Idretten i Tønsberg kl. 12:00. Ingen av disse kampene livestreames, og dermed blir det visuelt stille for tilskuere som ikke befinner seg på de nevnte stadionene lørdag og søndag.

Vi tar med oss at som et flott plaster på såret har den svenske statskanalen SVT bestemt seg for å sende EM-finalen for A-landslag mellom Sverige og Italia direkte; den kampen kan du altså se på SVT (og SVT Play) med sendestart kl. 12:20 og kampstart kl. 12:30 søndag 31.oktober. For ihuga football-fans som befinner seg i den Sør-Østlige delen av Norge minner vi om at kampen går i Malmø, så en minneverdig roadtrip er også mulig om man da ikke befinner seg på en av de to nevnte 1.divisjonskampene!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x