Livestream: Vålerenga Trolls vs Kristiansand Gladiators!

Yes! Endelig er det duket for en spennende kamp i Eliteserien! Hjemmelaget Vålerenga Trolls tar i mot Kristiansand Gladiators i et oppgjør som avgjør hvem som tar tredjeplassen i årets serie. Kampen livestreames av AmSportsTV, og det finner du her!

Vålerenga Trolls har tilgode å vinne i årets Eliteserie, som har pågått nå på høsten. Vålerenga kvalifiserte seg for Eliteserien gjennom å vinne vårspillet i 1.divisjon. Trolls har vist tendenser til godt spill også i høst, og det så lovende ut en stund i bortekampen mot nettopp Kristiansand Gladiators før skader og en hakket bedre motstander sørget for tap dengang.

Kan det bli seier til Trolls nå? De har hjemmebanefordel, og spiller mot et Gladiators som selv har hatt en tøff høst med tildels klare tap på tross av en del habilt spill selv. Kristiansand har tatt en seier mot Vålerenga allerede, men så svært svake ut i borteoppgjøret mot Eidsvoll 1814s forrige helg. Kan de slå tilbake nå? Muligheten er der, og dette er på ingen måte avgjort på forhånd!

Vinneren av dette oppgjøret tar med en viss sannsynlighet 3.plassen i årets Eliteserie. Det vil si: Om Gladiators vinner så blir det slik. Trolls må vinne med mer enn de tapte for Kristiansand på bortebane for å kapre tredjeplassen; hvis ikke tar Kristiansand Gladiators uansett tredjeplassen og sikrer seg -ihvertfall i teorien- en enklere motstander i semi-finalen i Norgesmesterskapet. Det vi uansett kan garantere er at vinneren her har en god sjanse til å ta eller holde på #3 i rangeringen av Norges Topp 10 lag i amerikansk fotball!

Kampstart er kl. 15 (NB! Endret fra den offisielle informasjonen på forbundets webside, som var kl. 14), og AmSportsTV med Martin Gusterud i spissen står for sendingen som starter allerede 14:45. Vi gleder oss, og det bør du også gjøre – oppgjøret finner du her:

Eliteserien Livestream 24.09.22 | Vålerenga Trolls vs. Kristiansand Gladiators
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x