Amerikansk Fotball Podkast – Episode 14

soundcloud_final_1

Det er NM-finale rundt hjørnet, og vi har trommet sammen episode 14 av podkasten med det som hovedfokus! Her får du høre en utenlandsk ekspert som har sett nærmere på finale-lagene, begge lags hovedtrenere, og til slutt tar vi en oppsummering av vårsesongen 2016!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi har fått en utenlandsk trener med solid kompetanse til å se nærmere på norsk Eliteserie og de to finale-lagene spesielt. Hans observasjoner får du i 1.periode av sendingen!
  • I 2.periode snakker vi med hovedtrener Jesse Alderfer hos Oslo Vikings om den kommende finalen
  • I 3.periode snakker vi med hovedtrener Greg Kleidon hos Eidsvoll 1814s om den kommende finalen
  • Til slutt i sendingen går vi igjennom vårsesongen 2016, og tar for oss hvordan seniorseriene har endt, sammenlignet med det vi trodde på forhånd. Vi oppsummerer skuffelser og positive overraskelser, og ser litt fremover også!

Sendingen er delt inn i 4 perioder, hvor de fleste er i overkant av 10 minutter. Denne gangen strekker vi det faktisk enda litt lenger… Totalt er sendingen på 49 minutter og 23 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Leo Billgren, Jesse Alderfer, Greg Kleidon, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x