Amerikansk Fotball Podkast – Episode 29

soundcloud_final_1

Vi nærmer oss seriestart; hvordan ligger Eliteserielagene an? Vi har snakket med Eidsvoll 1814s og Åsane Seahawks etter å ha snakket med Bulls, Vikings og Trolls i forrige podkast. Dessuten oppsummerer vi litt tanker rundt 1.divisjon og Eliteserien som en forsmak på forhåndsartiklene som kommer de neste par ukene! Her har du episode 29 av Amerikansk Fotball Podkast!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker med Eidsvoll 1814s. Hvem er deres nye hovedtrener TJ Reap? Hvordan ligger 1814s an foran årets sesong? Hva står importspilleren Michael Hall for? Det er blant spørsmålene vi diskuterer med nettopp hovedtrener TJ Reap!
  • Vi snakker med Åsane Seahawks. Nyopprykket, og med hvilket håp i årets serie? Hvordan er trenerstaben organisert, og hvordan ser spillerstallen ut? Er de fornøyde med import-QB Conor Lynch hittil? Og hvem tror hovedtrener Simon Sommerfeld at Seahawks møter i finalen hvis de kommer dit?
  • Vi tar en gjennomgang av 1.divisjon 2017. Olavs Menn, Haugesund Hurricanes, Kristiansand Gladiators og Kolbotn Hunters blir alle diskutert!
  • Til slutt tar vi en gjennomgang av Eliteserien 2017. Fem lag, fire til sluttspill. Hvem tror vi på, og hva tror vi om dem? Det får du høre mer om i den avsluttende delen av Amerikansk Fotball Podkast – Episode 29!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver, riktignok med noe variasjon. Sendingen er denne gang på totalt 50 minutter og 42 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: TJ Reap, Simon Sommerfeld, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x