Amerikansk Fotball Podkast – Episode 30

soundcloud_final_1

Ikke bare er det tid for seriestart, men NFL Draft 2017 er så rett rundt hjørnet som det kan få blitt! I tillegg ser vi nærmere på regelendringer. Velkommen til episode 30 av Amerikansk Fotball Podkast!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Toppdommer Einar Bolstad er på besøk og forteller oss siste nytt om regelendringer før årets sesong. Hvilke endringer er det, og hvordan påvirker de? Det blir du bedre kjent med i 1.periode av dagens sending!
  • NFL Draft 2017 står for døren! Vi har med oss et par mann som både har fulgt nøye med, laget såkalte mock drafts, og -i det ene tilfellet- kommer til å livestreame under 1.runde av årets draft!
  • Seriestart for 1.divisjon! Vi tar en kikk på de to første rundene av serien 2017 og tipper utfallet for 1.divisjonskampene sin del.
  • Seriestart for Eliteserien! Vi tar en kikk på de to første rundene av serien 2017 og tipper utfallet for Eliteseriekampene sin del!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10-15 minutter hver, riktignok med noe variasjon. Sendingen er denne gang på totalt 55 minutter og 27 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Einar Bolstad, Mattis Holt, Jesper Hagen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x