Amerikansk Fotball Podkast – Episode 34

soundcloud_final_1

I denne sendingen tar vi for oss CFL, seriespillet i 1.divisjon, hvordan det er å trene et lag i motgang, og seriespillet i Eliteserien. Vi er klare, og det håper vi du er også, for episode 34 av Amerikansk Fotball Podkast!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Det er snart tid for sesongstart i verdens nest beste liga; CFL. Hva er CFL og kanadisk fotball? Hvordan fungerer ligaen? Er det mye spillere fra CFL som går til NFL og omvendt? Alt dette og mer til tar vi for oss i 1.periode av dagens sending!
  • Hva har skjedd i 1.divisjon? Vi ser på kampene de to foregående rundene, og ser fremover til de to neste ukenes kamper!
  • Hvordan er det å trene et lag som møter mye motgang og sliter med å vinne kamper? Vålerenga Trolls har vært i den situasjonen i Eliteserien i år, og vi snakker med hovedtrener Scott Boer for å finne ut hvordan man takler en slik situasjon!
  • Hva har skjedd i Eliteserien? Vi ser på kampene som har blitt spilt hittil, og tipper resultatene kommende to runder!

Sendingen er delt inn i 4 perioder, hvor periodene denne gang varierer mellom 8 og 25 minutter i lengde. Sendingen er på totalt 1 time, 1 minutt og 55 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Scott Boer, Sveinung Løfaldli og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x