Norges Topp-10 ranking etter runde 11

Her er ukens topp 10-ranking av norske lag! Vi røper nok ingen større hemmelighet når vi kan fortelle at vi nærmer oss slutten av sesongen, og dermed begynner rankingen å sementere seg også. Det gjenstår bare en ranking til – her har du nest siste ranking for 2016!

OV seriemestere 2016 - foto Henning Ringlund
Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Semifinalene ga ingen utslag eller endringer som påvirker rankingen. Riktignok var det nære på i Eidsvoll, hvor hjemmelaget slo Lura Bulls med liten margin. Margin var det allikevel, og dermed ingen endring på hvem som rangeres høyest av de to. På Frogner satte Oslo Vikings skapet på plass nok en gang, og hadde en klar 28 poengs ledelse før Vålerenga Trolls i det hele tatt var i målsonen. 35-14 skjuler tildels hvor ujevn kampen var i 3 perioder, men gir allikevel et godt generelt bilde på avstanden fra topp til bunn i Eliteserien.

1.divisjon: «1.divisjonslagene er ferdige for i år, og det eneste som kan påvirke rankingen av dem opp eller ned, er hva 2.divisjonslaget Kristiansand Gladiators foretar seg helt på tampen» sa vi forrige uke. Og hva gjorde gladiatorene? Det kan du lese nedenfor:

2.divisjon: Tønsberg Raiders hadde muligheten til å ødelegge Kristiansand Gladiators sin prikkfrie sesong, og lyktes ikke på noen som helst måte med det. Gladiators vant 42-0, og er utvilsomt et lag vi ser for oss at hører hjemme i 1.divisjon 2017. Og 2016, for den saks skyld, men fjorårets fadese gjorde at det ikke var aktuelt. Det skal bli spennende å se om laget fortsetter klatringen også i 2017. De klatrer på denne ukas ranking, for siste gang i år.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 12 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x