Norges Topp-10 ranking etter runde 2

Det er flere endringer i ukens topp 10-ranking! Tronskiftet fra fjoråret er i ferd med å stemples ettertrykkelig på plass, og flere lag melder seg på i kampen om en plassering oppover på lista.

Vikings vs 1814s 2015 foto Jesper Hagen
#1 og #2. Foto: Jesper Hagen

Eliteserien: Vi sa at Eidsvoll 1814s ville kapre topp-plasseringen med seier over #1-rankede Oslo Vikings. Det gjorde de, og dermed er det nytt lag på plass #1! Samtidig sørget Vålerenga Trolls for å skyve fjorårsmester Lura Bulls ytterligere et hakk nedover rankingen når Trolls tok sin første seier for året i deres første kamp for året. En god del bevegelse på toppen altså!

1.divisjon: Åsane Seahawks fortsatte seiersrekka med en seier over et Haugesund Hurricanes som ikke er helt på høyde med Åsane, men som langt på vei ga dem kamp til døra. Vi noterer oss at Haugesund nok er hakket sterkere enn de så ut som for bare noen uker siden, og at Drammen trolig fikk Sjøhaukene til å se litt ekstra sterke ut i første serierunde. Ellers var det ingen andre kamper i 1.divisjon denne helgen, så ingen andre lag fra divisjonen som hadde muligheten til å flytte på seg selv.

2.divisjon: Her var det flere ting å notere seg. For det første bekreftet Kristiansand Gladiators inntrykket av dem som et lag å regne med. For det andre ga Kolbotn Hunters et signal om at de vil være med på leken, når de slo Oslo Vikings 2 med 35-20. Nå har vi forsåvidt tippet Hunters i toppen allerede før sesongen, men så nok ikke for oss at Vikings 2 sitt ene tippede tap skulle komme i akkurat den kampen. I tillegg kjørte Tønsberg Raiders videre i fin form, og slo Fredrikstad Kings med hele 42-6. Det blir ingen endring i bunnen av Topp 10 nå, men vi noterer oss at det er verdt å følge nøye med på lag som Kolbotn Hunters og Tønsberg Raiders i tiden som kommer. Melder andre, som Tromsø Trailblazers, seg på i diskusjonen? Det skal bli spennende å se de kommende ukene!

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 2 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x