Norges Topp-10 ranking etter runde 6

Sjette serierunde er forbi, og sjette utgave av Topp-10 rankingen er på plass! Det ble storeslem til #1 over #2 i helgen; påvirker det hvem som faktisk er rangert som #2? Og hva skjer i bunnen av rankingen når Fredrikstad Kings vinner nok en kamp?

Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Det ble fullstendig enveis på resultattavla når Oslo Vikings tok i mot Eidsvoll 1814s i helgen som gikk; ikke bare scorte de 37 poeng – de slapp ikke inn et eneste ett. Det er nå to lag i Eliteserien som fortsatt er ubeseiret: #1 Oslo Vikings og…#3 Åsane Seahawks. Det stemmer; vi flytter ikke Eidsvoll ned som følge av helgens resultat. Etter filmgjennomgang, spåkule og loddtrekning holder vi rekkefølgen som den er inntil videre. Lørdag tar imidlertid Vikings i mot nettopp Seahawks, og da kan Åsane-laget avansere både en og potensielt to plasser… Dagen etterpå møtes #4 Lura Bulls og #5 Vålerenga Trolls, og også den kampen kan gi bevegelser i powerrankingen.

1.divisjon: Haugesund Hurricanes kunne ikke utnytte hjemmebanefordelen i oppgjøret mot Kristiansand Gladiators, og status quo mellom 1.divisjonslagene. Men: Til helgen er det både et oppgjør lørdag (Hurricanes mot Kolbotn Hunters) og et oppgjør søndag (Kristiansand Gladiators mot Olavs Menn) som kan få konsekvenser for nåværende rangering!

2.divisjon: Fredrikstad Kings tok en flott seier når Oslo Vikings sitt 2.lag gjestet plankebyen. Hadde Gjøvik Swans tapt hjemme mot Lillestrøm Starfighters hadde Kings sneket seg inn på rankingen. Det gjorde Swans ikke; de vant 30-0, og beholder fortjent plass #10 enda en uke. Til helgen er det 2.lagene til henholdsvis Oslo Vikings og Vålerenga Trolls som tar i mot Tønsberg Raiders og Gjøvik Swans. Det skal bli interessant å se hvordan Gjøvik står mot trollene, men det skal noen særdeles rare resultater til i de kampene for å skape bevegelser i rankingen.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x