Amerikansk Fotball Podkast – Episode 42

En rekke svenske spillere får tilbud fra de beste lagene i NCAA FBS. Hva skyldes det, og kan det samme skje for norske spillere?

AmSportsTV har dekket norsk amerikansk fotball via livestreams og highlight-filmer de siste årene. Hva er planene videre, og får vi i det hele tatt et seriespill i Norge høsten 2021? Dette er blant temaene vi ser på i denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast!

Til å se nærmere på «Svenske-bølgen» i universitetsfotballen har vi med oss en langvarig trenerveteran fra svensk amerikansk fotball, Leo Billgren. Leo er foruten å ha vært trener for mange svenske landslag og klubblag i årenes løp også hovedtrener for Kristiansand Gladiators og det norske U19-landslaget. I tillegg driver han forskjellige initiativer som f.eks. spesialtrening av QBer og er trenerkonsulent for RiksIdrottsGymnasiet – med mer!

AmSportsTV drives av primus motor Martin Gusterud, og det er ham vi har med oss for å se nærmere på hva AmSportsTV foretar seg fremover, samt at vi ser på hva vi tror om hvordan det blir med norsk seriespill høsten 2021.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast har vi med oss U19-landslaget (samt mye mer) sin hovedtrener Leo Billgren, AmSportsTV-sjef Martin Gusterud, redaktør for AmFotball.com sin dekning av Norge Harald Kruhaug, samt programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 42 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Leo Billgren, Martin Gusterud og Harald Kruhaug.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x