Amerikansk Fotball Podkast – Episode 63

Eliteserien byr endelig på noen spennende kamper, og vi lader opp til grunnspillets høydepunkt så langt: Eidsvoll 1814s mot Oslo Vikings! En av våre faste podkast-deltakere har fått drapstrusler, og det er vi også innom i tillegg til NFL på VGTV og mye annet snadder!

I første del av podkasten har vi med oss Martin Gusterud, primus motor for AmSportsTV. Vi tar for oss Eliteseriens seneste resultater og ser frem mot det som kan bli et virkelig spennende oppgjør før sluttspillet tar til: Eidsvoll 1814s mot Oslo Vikings! Vi ser også nærmere på planene rundt livestreaming i tiden som kommer og hva Martin ser for seg i fortsettelsen for AmSportsTV!

I andre del av podkasten hører du gubbetrioen Morten Midtsund, Jon T. Bakken og Jarle Magnus Henriksen. Da er tematikken vid, og vi tar for oss alt fra drapstruslene den ene i trioen har fått siden sist, seriespillet i Norge, NFL hos VG TV, amerikansk fotball i skolen, flaggfotball som rekrutteringsmiddel, og ikke minst blir vi nærmere kjent med teorier rundt navngivningen av fjorbygda Jon bor i. Det jobbes hardt for å unngå det, men det kan hende at forbundet blir nevnt i en bisetning også!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Martin GusterudMorten MidtsundJon T. Bakken og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 63 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Martin Gusterud, Morten Midtsund og Jon T. Bakken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x