Livestream: Kristiansand Gladiators vs Oslo Vikings!

Kl. 15 i dag lørdag er det duket for helgens første Eliteserie-oppgjør når hjemmelaget Gladiators tar i mot topprangerte og tabelltopp Vikings fra hovedstaden. Kampen livestreames av AmSportsTV, og det samt litt attåt finner du her!

Kristiansand Gladiators tok sin første seier i årets Eliteserie forrige helg når de slo tabelljumbo Vålerenga Trolls etter å ha innledet serien med to strake tap mot henholdsvis Eidsvoll 1814s hjemme i Kristiansand og Oslo Vikings borte på Frogner stadion. Nå kommer #1-rangerte Oslo Vikings på returbesøket i Sørlandsbyen og #3-rangerte Kristiansand Gladiators håper naturligvis å sikre seg en seier.

En seier vil være noe overraskende, da det har vært kvalitetsforskjell på disse lagene så langt i høst. Selv om Gladiators har en del talentfulle spillere er de ikke det maskineriet Oslo Vikings har vist seg å være hittil i den norske 2022-sesongen. Det vil derfor være høyst sjokkerende hvis Gladiators stikker av med seieren her, men det er verdt å minne om at Kristiansand faktisk tuktet Vikings på bortebane i Oslo så sent som i fjor. Større mirakler har skjedd på norske football-baner før, så en skal aldri si aldri.

Sendestart for livestream fra kampen er kl. 14:45, med avspark kl. 15:00. Det er AmSportsTV som står for sendingen, og den finner du her:

Eliteserien Livestream 10.09.22 | Kristiansand Gladiators vs. Oslo Vikings
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x