Livestream: Vålerenga Trolls vs Eidsvoll 1814s!

AmSportsTV står for sendingen når helgens andre og siste Eliteserie-kamp går av stabelen i Oslo! Avspark er kl. 14 med sendestart 13:45 når Norges eldste amerikansk fotball-klubb er vert mot «bondetampene» fra nasjonalstaten Norge sin vugge!

Eidsvoll 1814s kommer til denne kampen fra sitt første tap for sesongen når Oslo Vikings ble for sterke for Norges nest best rangerte lag. Her møter de laget som vant 1.divisjon på vårparten og dermed kvalifiserte seg til høstens Eliteserie: Vålerenga Trolls!

Trolls har fått en tøff inngang på høsten med både tre strake tap men også en porsjon skader og fravær i en allerede ganske tynn tropp. Skal den gamle storheten Vålerenga Trolls ta en seier her i dag så må laget både ha en sterkere spillerstall enn de har hatt i kampene hittil, og de må lykkes som en enhet på banen.

Tid til overs før kampen starter?

I siste episode av Amerikansk Fotball Podkast diskuterer vi blant annet hvordan man kan få sporten til å vokse her til lands.

Det har du her!

Hovedtrener Jenny Widdings Eidsvoll 1814s er med andre ord klare favoritter til å ta seieren i dette oppgjøret. Et tap vil være sjokkerende, men komplett umulig er det ikke. Vålerenga Trolls besitter enkeltspillere -både erfarne og ferske- som har individuelt godt nok talent til å skape noe, og på en god dag for dem i kombinasjon med underprestasjoner fra Eidsvoll vil dette kunne bli Trolls første seier i årets Eliteserie. Det er nok imidlertid liten tvil om at det er et stykke fra en teoretisk mulighet for et slikt utfall til at det skjer i praksis. Om det skjer? Ja, det kan du se her i livestreamen fra AmSportsTV:

Eliteserien Livestream 11.09.22 | Vålerenga Trolls vs. Eidsvoll 1814's
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x