Livestream: Kristiansand Gladiators vs Vålerenga Trolls!

Helgens første kamp i Eliteserien livestreames av AmSportsTV, og du finner den her! Avspark i kampen er kl. 14:00, med sendestart 15 minutter før det igjen. Hvem vinner dette oppgjøret og tar sin første Eliteserie-seier for året?

Lenge å vente på kampen? Hør vår podkast mens du venter!

Både hjemmelaget Kristiansand Gladiators og bortelaget Vålerenga Trolls har tapt sine første to kamper i høstens Eliteserie, og da i begge tilfellene mot Oslo Vikings og Eidsvoll 1814s. Ingen av de oppgjørene har vært spesielt jevne ved kampslutt, men Gladiators hang godt med 1814s når sistnevnte var på besøk i Kristiansand. Også Trolls scorte poeng mot 1814s når de tok turen til Bøn stadion på Eidsvoll, så begge lagene er kapable til å finne målsonen om mulighetene er der.

Det vil de være i denne kampen. Gladiators må finne seg i et favoritt-stempel basert på de siste årenes resultater i kombinasjon med å være hjemme i Kristiansand. Trolls sin spillerstall forstår forhåpentligvis at det å reise med rubbel og bit av de som kan komme seg på banen er sentralt i spesielt denne bortekampen; da kan de ta en lenge etterlengtet seier på det høyeste serienivået i Norge. Lagene er akkurat nå rangert som #3 (Kristiansand Gladiators) og #4 (Vålerenga Trolls) i Norge:

Det er AmSportsTV som står for sendingen. Vi går ut fra at det er Martin Gusterud selv som er bak spakene og i en av kommentator-rollene. Om han (og vi) er heldig har han med seg Jørgen Benestad-Johansen som bistår som kommentator i tillegg, men det får vi se ved kampstart. Livestreamen finner du her:

Eliteserien Livestream 03.09.22 | Kristiansand Gladiators vs Vålerenga Trolls
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x