Livestream: Oslo Vikings vs Eidsvoll 1814s!

Helgens andre Eliteserie-kamp inneholder det alle football-feinschmeckere i Norge har gledet seg til i form av landets to ubeseirede lag på toppnivå mot hverandre som du kan se på livestream fra Frogner stadion i Oslo!

Kampstart er kl. 14:00 med sendestart 15 minutter før det igjen når landets #1 Oslo Vikings tar i mot #2 Eidsvoll 1814s i et oppgjør begge åpenbart legger mye prestisje ned i å vinne.

Oslo Vikings har to sterke seiere mot henholdsvis #4 Vålerenga Trolls og nå forrige helg #3 Kristiansand Gladiators bak seg. De har til gode å slippe inn poeng, og har selv stått for en solid porsjon når de har vunnet henholdsvis 34-0 og 27-0. Begge kampene på Vikings sin hjemmebane Frogner stadion, og nå er det altså 1814s som kommer på besøk. Eidsvoll har på sin side også vunnet over Gladiators og Trolls, med ørlite jevnere resultater samt noen få innsluppede poeng.

Lenge å vente på kampen? Hør vår podkast mens du venter!

Det er et åpent spørsmål om Vikings kan sikre seg en smultring til her, men det er ikke umulig at dette blir et mer interessant oppgjør enn både samtlige andre Eliteserie-oppgjør hittil i år, samt ikke minst et jevnere oppgjør enn sist disse to lagene møttes.

Eidsvoll 1814s har fått tilbake en solid gruppe med erfarne spillere og har nok talent til å ta en seier her, men Oslo Vikings er selvsagt favoritter med de siste årenes resultater i sekken. De er regjerende mestere av en grunn. Det hører med til historien at de også kan tape kamper, f.eks. tapte de mot Kristiansand Gladiators på Frogner i ett tilfelle i 2021. Skjer noe tilsvarende i dag? Eller blir det nok en overbevisende forestilling fra Vikings? Det finner du ut ved å se livestreamen fra AmSportsTV, som du finner her:

Eliteserien Livestream 04.09.22 | Oslo Vikings vs. Eidsvoll 1814's
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x