Amerikansk Fotball Podkast – Episode 60

Noen har fått ny jobb og noen mislyktes med å få ny jobb, noen har sett alle kampene i USFL, er det diesel eller elbobil Jon T. Bakken har, og hvorfor begynner Morten Midtsund å snakke om hunder med epilepsi? Ja, og så snakker vi om siste nytt fra norsk amerikansk fotball da!

Det er lenge siden sist episode, og vi begynner denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast med å høre hva status er hos gutta i studio; hva har skjedd siden sist? Da får du blant annet høre om laget Jon følger tett i CFL, kvaliteten i USFL, Jarle Magnus sitt jobbskifte, hvilken ny amerikansk fotball-bane Morten har lusket i buskene rundt de siste månedene, og vi begynner en heftig diskusjon om hvordan man kan skape mer bredde i norsk amerikansk fotball. Om du lytter ekstra godt kan du også få med deg hvilket triggerord som setter fyr i Jons høyst selektive form for tourettes.

For å bli litt mer konkrete om det norske seriespillet så langt denne høsten har vi også et segment med Martin Gusterud, hvor Martin sammen med Jarle Magnus Henriksen går igjennom hva som har skjedd i Eliteserien, 1.divisjon og 2.divisjon hittil – samt tar et lite blikk mot de kommende juniorseriene for høsten også.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Martin GusterudJon T. BakkenMorten Midtsund og programleder Jarle Magnus Henriksen.

PS! Siden opptakene ble gjort har det blitt klart at Åsane Seahawks har trukket seg også fra resterende seriekamper.

Du finner episode 60 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Martin Gusterud, Morten Midtsund og Jon T. Bakken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x